• test_nl
  • Container transportation
  • Transportation by sea
  • Transportation by rail
  • Flatrack transportation worldwide
  • test_nl
  • Container transportation
  • Transportation by sea
  • Transportation by rail
  • Flatrack transportation worldwide

Over ons

Ruim 33 jaar is OceanNet een begrip in de forwarding business. In 1988 werd OceanNet opgericht door de familie Van den Hil. Het is een van de eerste particuliere forwarders in Nederland die de Kaukasus wist te ontsluiten.

Anno 2014 wordt het bedrijf nog steeds gerund door de tweede generatie van de familie en zijn de Van den Hils volop actief in de onderneming.

Al meer dan een kwart eeuw staat OceanNet bekend om zijn buitengewone dienstverlening en service. Een familiebedrijf met een nuchtere Rotterdamse mentaliteit. Bij OceanNet ben je klant, geen nummer!

Het hoofdkantoor is gevestigd in Papendrecht, een dorp met een stedelijk karakter onder de rook van Rotterdam. Ook heeft OceanNet diverse vestigingen in de Kaukasus (Georgië en Azerbeidzjan) en zijn we een 100% zelfstandige NVOCC operator die in staat is wereldwijd containers te vervoeren.

Goederen van A naar B vervoeren is voor elke forwarder natuurlijk de basis. OceanNet gaat echter verder. Wij vinden namelijk dat alles moet beginnen bij een optimale service en dienstverlening. Die ligt bij ons op een permanent hoog niveau.

Naast een wereldwijd netwerk en ervaren partners, werken bij OceanNet professionals met een schat aan ervaring, kennis en kunde. OceanNet staat voor forwarding+!

Het succes van OceanNet is vooral ook te danken aan de mensen die er werken. Zij weten wat er van ze wordt verwacht: met een tomeloze inzet en een enorme drive uw belangen behartigen. Stuk voor stuk zijn het geschoolde krachten die weten dat als u tevreden bent, zij dat ook pas kunnen zijn. Mensen met passie voor u, de klant, voor het vak en voor ons bedrijf.

Korte lijnen, snel schakelen, begrip voor de wensen van de klant en verstand van de branches waarbinnen onze klanten opereren. Er heerst bij ons een spirit die kenmerkend is voor een familiebedrijf. Daar zijn we trots op. Naar onze mening de garantie dat een klant bij ons echt klant is en nooit een nummer.

OceanNet is worldwide uitgegroeid tot dé specialist op het gebied van flatracks en is veruit de belangrijkste speler in de Kaukasus (Georgië, Azerbeidzjan & Armenië) wat betreft forwardingactiviteiten.

In de nieuwe haven die gebouwd wordt in Anaklia kent OceanNet nu al de juiste weg. Deze Anaklia Deep Sea Port wordt het centrum van de containeroverslag tussen China en Europa en het middelpunt van de Nieuwe Zijderoute. Containerschepen van 10.000 teu kunnen hier terecht.

OceanNet: from here to everywhere!

Facebook feed

De facebook feed is niet beschikbaar omdat de cookies zijn uitgeschakeld. De cookies kunnen gemakkelijk worden geactiveerd.
Volg ons op: Follow us on Facebook Follow us on Twitter
OceanNet