• Shipping
  • Container transportation
  • Transportation by sea
  • Transportation by rail
  • Flatrack transportation worldwide
  • Shipping
  • Container transportation
  • Transportation by sea
  • Transportation by rail
  • Flatrack transportation worldwide

Geschiedenis

Al 33 jaar is OceanNet een begrip in de forwarding business. Van een niche speler met een focus op de Kaukasuslanden groeide OceanNet uit tot een wereldwijd opererende en onafhankelijke forwarder. Vanaf het begin zijn we gevestigd in Papendrecht. Nog steeds is OceanNet in deze gemeente onder de rook van Rotterdam gevestigd.

In 1988 werd het bedrijf opgericht door Erik van den Hil. OceanNet was een van de eerste particuliere forwarders in Nederland die de Kaukasus wist te ontsluiten. Hoewel OceanNet, zoals gezegd, tegenwoordig wereldwijd opereert, vormen de Kaukasuslanden nog steeds een niet weg te denken specialisatie binnen OceanNet. Niet voor niets denkt men over de hele wereld, als het gaat om transport & logistiek van en naar de Kaukasus landen, altijd aan OceanNet.

In 2011 namen de zoons van Van den Hil senior, Artur en Barry, het stokje over voor wat betreft de dagelijkse bedrijfsvoering van OceanNet. OceanNet maakt onder de bezielende leiding van beide broers een enorme groei door. Qua klanten, qua personeel, qua omzet. Kortom, OceanNet ging gewoon heel erg goed. Het was hard werken er was een en al enthousiasme, dynamiek en positivisme. In al die jaren zat er feitelijk nooit iets tegen. In 2015 gebeurde er echter iets totaal onverwachts. De organisatie werd plotsklaps opgeschrikt door het tragische en volledig onverwachte overlijden van Artur. Artur was nog veel te jong (38 jaar) om uit het leven gerukt te worden. Het zal altijd een zwarte bladzijde in de geschiedenis van OceanNet zijn en blijven. Een groot verlies.

Barry en alle mensen binnen OceanNet zaten echter niet bij de pakken neer. Collectief zette men de schouders eronder om de droom van Artur, en van Barry en Erik, waar te maken. Een droom die iedereen binnen OceanNet deelt. Ingewikkeld is deze droom niet: forwarding plus kan maar één partij realiseren: OceanNet!

Iedere dag laat het team van professionals zien dat OceanNet een uniek, klantgericht en professioneel familiebedrijf is. Erik van den Hil support de organisatie nog steeds waar hij maar kan en Barry voert de dagelijkse leiding van OceanNet. Vanaf 2016 alleen, samen met team OceanNet. OceanNet is klaar voor de toekomst!

Facebook feed

De facebook feed is niet beschikbaar omdat de cookies zijn uitgeschakeld. De cookies kunnen gemakkelijk worden geactiveerd.
Volg ons op: Follow us on Facebook Follow us on Twitter
OceanNet